Количка: 0 продукта

Налични

Всички налични продукти ще ви бъдат доставени в рамките на 24 часа. За останалите са необходими 10 дни за изработването им.

Група
Характеристики

Покритие:10% лак полугланц
Материал:бяло ПДЧ
Дебелина:8 мм.

"Принтиран кухненски гръб" на Printissimo е марков продукт, заслужава това име въпреки недоверчивия и критичен поглед на хората извън и във мебелния бранш. 

Полагането на цифрово изображение върху ПДЧ не е особенно сложен и недостъпен технологичен процес. Истинското предизвикателство е да се постигне такъв резултат, който е много повече от "една оцветена плоча за кухня". Касае се за чувство, за изискани изображения, за качествени повърхности, за вкус, стил и цветове. Този продукт е марков защото е съчетание от правилната комбинация между смелост, чувствителност и креативност.               

ВЪПРОСИТЕ СА:

  1. Дали това не е напечатано полимерно фолио залепено върху ПДЧ?

Не е фолио, това е директен печат върху ламинирано ПДЧ с качествени УВ съхнещи мастила, обработени от система с многопластов състав за втърдяване и защита на печата. UK технология за мебелни продукти.

  1. Колко време ще издържи при условията на една натоварена кухня? Издържливи ли са покритията на температура, домакински препарати и обезмаслители?

Като всеки мебелен продукт зависи как се експлоатира. Не бива да се третира със режещи инструменти и метални телчета тъй като това може да остави режещи маркери върху повърхноста. Поставянето на горещи прибори за готвене, като например тенджери и тигани допряни или в близост, трябва да се избягва, тъй като, в зависимост от излагането на висока топлина, може да възникне промяна в блясъка или повреждане на повърхността (покритието е негоримо не може да се запали). Замърсяването вследствие на готвене трябва често да се почиства, може със всички видове препарати за домакинството. При правилна експлоатация ще издържи много години.

  1. Гладка ли е повърхността или е некачествено покритието?

Използваните материали са много твърди и здрави с високо качество. Обработката преди покриването добавя на повърхноста изключителна гладкост и блясък - като за покритието "полугланц" гланцът е 10%,  за "гланц" е 90% по стандарта за мебелната промишленост.

  1. Как се обработва този продукт преди монтаж?

Като всички материали за мебели. Реже се и се пробива като всяко ламинирано ПДЧ. Например отвори за контакти, за водни батерии или видии се правят на всички стандартни или ръчни машини за мебели.

  1. Борба с влагата

Кухненските гръбчета Printissimo са ефективно защитени от проникване на влага - от предната страна защитата на печата е 100 % ефективна, от задната страна това е ламинат бяло ПДЧ.

Влагата и влажността все пак могат да достигнат до основата, чрез незащитените кантове след обрязване, пробиване отвори за контакти или винтове. Затова трябва да се кантират незащитените места или да се облепят с алуминиеви ленти - това ще повиши съпротивлението срещу влагата. Влагоустойвата алуминиева лента ще предпазва и отблъсква парата и топлината.

  1. Как се монтира на стената?

Като всички стандартни кухненски гърбове. Към плота се закрепва чрез водобранната лайсна, към стената със подходящ силикон или строителни лепила.

 

Материалът "Принтиран кухненски гръб" на Printissimo може да впечатли и убеди с времето всеки потребител - професионален или не, че ще е успешен въпреки недоверчивия поглед. Крайния продукт който се произвежда е важен - самата КУХНЯ, а кухненския гръб Printissimo е материал, който с красотата си увеличава качеството на продукта.

                                             PRINTISSIMO януари 2018

 

 

Кухненски гърбове

Показване на от 1 до 24 от 86
Подреди по:
Страници: 123»
Показване на от 1 до 24 от 86
Подреди по:
Страници: 123»